Privé Coaching

Anne Suppers

Waarom kiezen voor Privé Coaching?

Positieve en vriendelijke coaching, waarbij het welzijn van de hond altijd voorop staat.

Stress kun je niet vermijden, ongeacht de goede bedoelingen en intenties van de hondenliefhebber. Zo creëer je als het ware nog meer stress bij jezelf en bij de hond. Als de hond gehinderd wordt in zijn natuurlijke motivatie om het negatieve gevoel op te lossen. Ontstaat er frustratie, deze negatieve gevoelens geven een conflict.

Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de hond ongewenst gedrag laat zien. De hond wil zo graag het goed doen voor ons. Vaak wordt het gedrag de hond verkeerd begrepen. Het leren lezen en begrijpen ‘waarom’ je hond een bepaalt gedrag vertoont.

 

Loopt als een rode draad door een Privé Coaching. Door inzicht te krijgen in het gedrag van de hond, vinden we de werkelijke oorzaak van het ongewenst gedrag. De aanpak van het ongewenst gedrag gebeurt altijd zonder dwang en op een positieve manier. De Privé Coaching kan uit een of meerdere sessies bestaan. Privé Coaching vindt plaats bij jouw thuis, in de vertrouwde omgeving van de hond.

Vertrouwen is essentieel voor een gezonde relatie tussen mens en hond. Tijdens de privé coaching luister ik naar jouw verhaal.

Wat zijn jouw wensen en verwachtingen?
Wat is jouw ultieme droomhond?
Uiteraard kijken we ook naar de karaktereigenschappen van de hond.

Door het verkregen inzicht, karaktereigenschappen van de hond, jouw wensen en verwachtingen. Hebben we alle ingrediënten voor het maken van een makkelijk en vooral toepasbaar plan, met een uiteindelijk doel. Natuurlijk sta je na de Privé Coaching er niet alleen voor. Vier weken gratis vervolgadvies, in de vorm van video chat, mail of telefonisch contact.

Er ontstaat helderheid doordat je een doel voor ogen hebt.

Voor wie is Privé Coaching?

Ben jij een hondenliefhebber die zijn hond nog beter wil leren kennen? Heb jij een puppy of een puber? Geef je hond dan de beste start die hij verdient.

Je krijgt antwoordt op alle vragen die je hebt over het gedrag en de opvoeding van je hond. Je leert je inzicht te krijgen in de manier hoe honden denken en voelen. Zo leer je jouw hond nog beter kennen.

Ongewenst gedrag..?

Trekken aan de lijn, Uitvallen naar mensen of dieren, blaffen, agressie, opspringen, onzindelijk, niet luisteren, verlatingsangst, angst, jachtdrift, bezitsagressie, etc.

  • Brengt jouw hond zichzelf of jou in de problemen..?
  • De opvoeding van je hond gaat niet zoals je verwacht had.
  • De hond is één met zijn omgeving, maar niet met jou!
  • Je hebt het gevoel dat je jouw hond opgevoed hebt tot een ongeleid projectiel.
  • Steeds vaker komt de gedachte voorbij, dat je hond doet waar hij zin in heeft en geen rekening houdt met jou.

Dan is het niet gek, dat ook jouw geduld eens een keer opraakt.

“Dankzij de supertips van Anne is het wandelen met mijn bulletje nu echt een feest! Geen getrek meer aan de lijn en dat op... nog geen week tijd. Hartstikke bedankt.”


Debby M.

2017-07-11T06:46:20+00:00
“Dankzij de supertips van Anne is het wandelen met mijn bulletje nu echt een feest! Geen getrek meer aan de lijn en dat op... nog geen week tijd. Hartstikke bedankt.” Debby M.

“Ik heb er veel van geleerd. Dit is makkelijk toepasbaar.


Iedereen kan dit!”


Nicolle W.

2017-07-11T06:45:45+00:00
“Ik heb er veel van geleerd. Dit is makkelijk toepasbaar. Iedereen kan dit!” Nicolle W.

“Ik vond het een hele fijne wandeling. Haar reactie met de tegemoet komende wandelaar was ongelooflijk! .”


Kitty S.

2017-07-11T06:46:35+00:00
“Ik vond het een hele fijne wandeling. Haar reactie met de tegemoet komende wandelaar was ongelooflijk! .” Kitty S.

“Ik ga weer met plezier wandelen!”


Maxime B.

2017-07-11T06:40:59+00:00
“Ik ga weer met plezier wandelen!” Maxime B.

Anne Suppers

Met haar kennis en inzicht zal ze je inspireren om samen met je hond een unieke band te creëren. Haar doel als hondengedragsbegeleider is het welzijn van hond en mens te verbeteren en met een open mind inzicht te geven.

Vrijblijvend Contact

Heb ik jouw nieuwsgierigheid gewekt..? Bel mij gerust als je vragen hebt. Ik vertel je graag meer over mijn aanpak en hoe ik jou kan helpen.

Ja, ik wil meer weten, neem contact met me op!

Anne Suppers

VERBINDT MENS & HOND

Contact


+31611379378
info@annesuppers.nl

Prinsenbaan 129
6104BC Koningsbosch (NL)

Like ons!

Share This